Fc Deurnese Turners B – Fc The D-C Boys 4-1

Beste Sportvrienden,
Deze middag waren we te gast op de voetbalterreinen van olympic/city pirates om de 2de ploeg van de Deurnese Turners partij te geven. Met hun geschiedenis in het achterhoofd dat zij ook een waardige ploeg zouden zijn uit de 1ste Reeks speelde we toch een aardige partij. De wedstrijd begon evenwichtig met kansen langs beide zijden, waar ook wij onze kansen niet konden afwerken. Op een tegenprik en wat slordig verdedigen kwamen de Deurnese turners op 1-0 en met nog wat kansen langs beide kanten gingen we zo rusten. Ik vermoed dat ze bij de Deurnese turners toch wat verschoten waren van onze inzet en spel om nog maar onze 2de match samen te spelen.
Na de rust komen ze op 2-0 maar we bleven vechten en zo komen we toch tot eens kans waaruit Andy Luijckx de aansluitingstreffer binnenschiet 2-1 en de match ligt weer open. Deurnese turners kwamen met aanval die weer werd afgeslagen maar door een schot van ver werd onze keeper verrast en stond het 3-1. De minuten daarna krijgen we via Henrique Junior een schot tegen de paal/kruising en bal via wat turbulentie terug weg van de goal, bijna 3-2. De fase daarna Andy Luijckx door mooie steekpass van broer Kristof Luijckx alleen door op de keeper en probeert hem te omspelen maar wordt onderuit gehaald door de keeper wat normaal zuiver penalty was ( wat ook de tegenstrever zei) maar de scheidsrechter had niets gezien omdat er een speler voor zijn gezichtsveld stond en weerhoud ons de penalty waardoor de wedstrijd mss weer heel spannend wordt, Want op deze momenten spelen we aardig voetbal met heel wat kansen. Het einde nadert en iedereen zat er wat door, dan maken de Deurnese turners er nog 4-1 van wat dan ook de eindstand word. We mogen best trots zijn om een regerende kampioen uit de 2 reeks het toch dikwijls vrij lastig te maken.
Proficiat gasten met de geleverde inzet en de passie, hier bouwen we op voort richting competitie start!!!
Ook bedankt aan de supporters die vandaag aanwezig waren.
Groetjes Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.