FC Verma – Fc The D-C boys 1-4

Zondagmorgen was het om 9u verzamelen in Londerzeel om Fc Verma partij te geven, ondanks de droogte was hier het veld nog groen maar stroef. Tijdens de opwarming was het al behoorlijk warm. Om 10u wordt de match opgang gefloten… het is nu de 2de match die we spelen maar we vinden elkaar heel vlot en wordt er goed gesproken, dat brengt grote kansen…maar de bal wil niet in het net vliegen. Na een extra drankpauze zijn we even onoplettend, doen we een fout waaruit Verma de 1-0 tegen de netten duwt, helemaal tegen de gang van het spel in. De komende minuten moeten we wat zoeken terug om dan toch nog enkele kansen bij elkaar te spelen, maar we werden nog niet beloond. We gaan rusten met 1-0!!
De 2de helft start en we nemen direct het heft in handen op zoek naar de aansluiting en die komt er dan na een mooie actie van Steve Van den Broeck die goed afwerkt 1-1! Tijd om wat gas te gaan geven, we speelden de bal lekker rond en Verma probeerde steeds de lange bal te hanteren die dan door onze verdediging iedere keer gestuit werd. De gebroeders Luijckx pikten elk hun goaltje nog mee (1-2,1-3! Na een knappe actie van Kevin tot aan de achterlijn en dan voorbrengt legt Janathan de 1-4 eindstand op het scorebord, de score had een pak hoger kunnen zijn. Maar we zijn zeker tevreden!
Een goede 1 ste match van de voorbereiding, nu zaterdag FC Deurnese Turners…
Bedankt coach & bedankt aan de meegereisde supporters die in Londerzeel aanwezig waren.
Tot zaterdag
Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.