FC Lunatics – FC The D-C Boys 1-5

FC Lunatics – FC The D-C Boys 1 – 5

In de begin periode moesten we wat zoeken, was het wat rommelig voetbal, maar nadien kwamen we in ons spel. We kregen eerst wat kansen met een gemiste kans van Andy Luijckx en een schot van Gunther op de paal. De combinatie’s kwamen vlotter en zo maakte Andy Luijckx er 0-1 van, paar minuutjes later was de 0-2 van Steve Segers er al en net voor affluiten was Andy alleen door, werd net buiten de rechthoek foutief gestopt, vrijschop tot gevolg die mooi binnen getrapt werd door kristof Luijckx 0-3 en meteen rusten. Na de kregen we via Junior nog de kans om de score op te drijven maar op een counter kregen we de 1-3 binnen vanuit een scherpe hoek. Nog geen minuut later dacht Jason ik trek ten aanval… trapte uit nog een scherpere hoek de 1-4 op het bord. Met nog wat kansen voor beide ploegen kregen we op het einde nog een penalty door weer een fout op Andy Luijckx… keeper Bjorn trapte hem lekker binnen 1-5 en dat was meteen de eindstand!!!

Nu dinsdag een laatste zware oefengalop op het veld van KFC Horendonk en dan kunnen we komende zaterdag om 13u onze competitie eindelijk startten!

Proficiat DC Boys & Coach!

Bedankt aan de supporters die ons kwamen aanmoedigen

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.