FC The D-C Boys – FC Den Derde Helft

FC The D-C Boys – FC Den Derde Helft 6 – 2

Onze 1 competitie wedstrijd waren we al vroeg op de thuisbasis om nog wat foto’s te nemen en een pittige opwarming te ondergaan. Wij waren volop aan het opwarmen wanneer de tegenstander 1 voor 1 binnenkwam. De Secretaris van de voetbalbond was Olla n de partij voor moesten er nog problemen zijn met het wedstrijdbad omdat we 2 nieuwe ploegen zijn in de reeks en verbond. Na een controle van de spelers door de scheids konden de bezoekers de wedstrijd op gang trappen. We hadden al direct wat kansen maar konden ze nog niet afmaken. Na 5 minuten moesten we al een noodgedwongen vervanging doen … Junior kwam Ken vervangen die terug in zijn blessure viel van dinsdag. In minuut 9 is het dan zover onze 1 goal van de competitie werd gemaakt door Jan op assist van Andy. Toen prikte de bezoekers af en toe maar zonder te scoren. In minuut 21 kregen we een hoekschop en die krulde Jeffrey mooi rechtstreeks in doel 2-0!!. Nog geen 2 minuten later weer prijs de doelman trapte de bal in het spel, waar Kristof de bal aannam en ineens oprukte richting doel en koel afwerkte 3-0. Dan is het even een kleine 10 minuten evenwichtig spel tot we weer eens counteren in minuut 32 en Andy rustig afwerkt 4-0 dat ook ineens de ruststand wordt.
De 2 de helft beginnen we met totaal anders gepositioneerd team wegens vervangingen. We moeten wat zoeken en dat kost ons 2 goals op 7 minuten van de bezoekers, nadien herpakten we ons en in minuut 50 maakten Kristof zijn 2de goal van de middag. In de slotfase kregen we nog een penalty door een fout op Andy, onze keeper Bjorn zette deze mooi om en de einduitslag werd dus 6-2.

Hop naar volgende week voor onze uitwedstrijd op Amber.

Door deze overwinning staan we in de top3 van het klassement.
We kregen ook nog mooie woorden van de Secretaris van de voetbal bond:
Was aangenaam verrast !
Was een leuke pot voetbal en was ook getuige van een vlekkeloze organisatie !
Proficiat voor de begeleiding die ook de neutrale zone in het oog hielden !
Zou zeggen : doe zo voort

Groetjes Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.