Mogelijkheid tot Sponsoring!!!

WIE ZIJN WIJ EN WAAROM DOEN WE DIT?

We zijn een groep vrienden die graag bijeen komen voor de gezelligheid en af en toe ook eens “een balleke” willen trappen. We vroegen ons af of het niet mogelijk was om zelf een “voetbalploegske” op te richten zodat we deze 2 mogelijkheden konden combineren.

Onze Voorzitter Gunther De Cnodder heeft dan het initiatief genomen om alles aan te vragen en te registreren, en een heel team uit te bouwen. Wij gaan spelen in het KAVVV verbond. Dit is een vriendenverbond in het Antwerpse waar tal van andere Antwerpse vriendenclubs ook zijn bij aangesloten. Dit verbond telt 4 reeksen met ongeveer rond de 24 ploegen per reeks. De interesse in dit verbond is dus niet klein.

Omdat we een opstartende en blijvende ploeg willen zijn hebben we dus uiteraard hulp nodig om alles financieel rond te krijgen. Zonder U steun is dit niet mogelijk.
Sponsoring blijkt voor ondernemers een “ schot in eigen doel “ te zijn. Advertenties en flyers kosten handenvol geld. Meer succes daarentegen belooft ons aanbod.

Met shirtreclame kunt U uw naambekendheid aantoonbaar verbeteren. Niet voor niets is shirtreclame in het betaalde voetbal bij bedrijven zo populair. U geeft ons uw logo, uw naam en wij zorgen voor een schot in de roos. Ons team treedt regelmatig aan bij wedstrijden en toernooien in het hele land.

Wij hebben een facebookpagina en een website.

Voor alle mogelijke sponsorpakketten is er een onkostennota bij waardoor het ook voor U financieel interessant is.
Moest u nog vragen hebben of heeft u een ander voorstel dan de voorstellen die wij jullie aanbieden, dan kan U altijd contact opnemen met onze voorzitter of penningmeester.
Hopend op u steun verblijven wij u met sportieve groeten,

Er zijn allerlei sponsorpakketten mogelijk die we met de sponsor kunnen afstemmen.

Voorzitter De Cnodder Gunther 0468/142070 en thed-cboys@telenet.be
Penningmeester Tyck Dave 0486/438362

 

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.