Amber F – FC The D-C Boys

⚽️⚽️Amber F – FC the D-C boys 0-0⚽️⚽️

Uit een 21 koppige selectie kwamen we vandaag maar met 11 man op de grasmat. In minuut 3 moest Marcus geblesseerd het veld verlaten en moesten we de match verder zetten met 10 wat een loodzware opdracht zou worden tegen een haalbare tegenstander. In minuut 20 plukte onze keeper een hoge bal en sloeg toen zijn enkel om, even paniek dat we met 9 zouden verder moeten maar door een behandeling kon hij toch verder. We kregen zelfs nog de betere kansen, scoren lukte niet.
We gingen rusten met 0-0 en de tegenstander had zelfs nog niet door dat ze 30 minuten tegen 10 man speelden al. Bjorn onze keeper werd tijdens de rust verder behandeld om de wedstrijd uit te kunnen spelen.
In de 2de helft zijn we de gevaarlijkste ploeg met enkele doelpogingen maar de bal wou er niet in. De laatste minuten kwam Amber nog wat opzetten, maar we vochten als leeuwen om toch zeker een punt mee te nemen naar Deurne.
Na de wedstrijd was er bij iedereen een teleurstelling omdat we met een voltallige ploeg hier zeker de 3 punten hadden meegenomen.
Een dikke proficiat voor de inzet en de mentaliteit van de ploeg vandaag, en volgende week houden we de 3 punten in Deurne.
Groetjes de voorzitter

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.