FC The D-C Boys – Amber D

FC The D-C Boys – Amber D 8 – 2

We startten de wedstrijd om 12.55u om dat alles en iedereen al klaar is voor de aftrap. De D-C Boys startten sterk met snel enkele kansen en na 12 minuten werkt Kevin de bal voorbij de doelman (1-0) en zitten we eigenlijk op rozen, nog geen 4minuten later schiet Junior de bal voorbij de doelman(2-0), daarna krijgt junior de mogelijkheid om de 3-0 te scoren maar schiet de bal hoog over. Beetje later scoort Andy de 3-0 en hebben we de match echt wel gedomineerd. In de volgende minuten komt Amber toch wat opzetten met een kans vanop links voorgebracht en dan wordt de bal gedevieerd richting doel over onze keeper en 3-1. De volgende 5 minuten gebeurd er weinig tot we plots 2 goals in evenveel minuten maken op naam van Glenn Mertens en brengt zo de stand op 5-1, we krijgen erna nog enkele kansen maar zijn ongelukkig bij de afwerking. ruststand 5-1
De eerste minuten van de 2de helft hebben we het wat lastig en krijgen we een 2de doelpunt tegen en Amber dat de stand op 5-2 brengt, beetje later na mooi voetbal zet kristof L de stand op 6-2 en we blijven de wedstrijd baas maar toch breekt Amber nog eens uit tot in het strafschopgebied waar de speler foutief gestopt wordt maar de scheidsrechter geeft ons de fout mee. Aan de overkant wordt Andy diep gestuurd en foutief neergehaald in de 16 en Penalty, die weer mooi binnen geschoten werd door onze keeper Bjorn 7-2.
Kristof L maakt ook nog zijn 2de van de dag na een mooie dribbel en schot 8-2. De Score kon nog oplopen want we kregen nog enkele mooie kansen, op het einde speelden we de laatste 2 minuten met 10man, want onze verdediger Emre was in een duel verkeerd neergekomen op zijn rug, maar mits wat verzorging van onze staf kon hij terug overeind komen en bleek de schade mee te vallen.
Eindstand 8-2 en de puntjes op i na het onnodige puntenverlies op Amber F vorige week !!!
Nu volledige Focus op Gooma United!!!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.