Gooma United – Fc The D-C Boys 2-7

We moesten afreizen naar den appel in Brasschaat waar we een fysiek sterke tegenstander partij gaven.
Er werd een 1 minuut applaus gegeven voor de cafébaas van gooma hun clubhuis. Na enkele minuten was onze keeper Bjorn gereed en kon gooma de wedstrijd opgang trappen. De eerste minuten was het vooral zoeken hoe we deze tegenstander konden pijn doen en na 11 minuten maakten we snel 2 goals op naam van Andy en Kristof Luijckx. De tegenstander kwam wat oprukken en kreeg een vrije trap buiten de rechthoek: een schot midden in de goal….onze keeper miste volledig zijn tussenkomen en de bal glipte via zijn handen binnen 1-2. Toen deed de scheids enkele dubieuze beslissingen waardoor we als ploeg ff de rust verloren en op alles begonnen te zagen.
Toch kregen we na een snelle counter via Andy nog een strafschop en Kristof Luijckx schoot die in de andere hoek van de keeper mooi binnen 1-3 en meteen ook de ruststand.
Tijdens de rust ff kopjes bij elkaar en rust terug vinden. We brachten ander voetbal op de mat waarbij we onze tegenstander in de 10de minuut van de 2helft op 1-4 via Glenn Mertens’ zetten. Nog eens 4 minuten verder weer Glenn Mertens’ en het stond 1-5 plots. De scheids blies weer een vrijschop net buiten de zestien waar Gooma weer van kon profiteren om te scoren 2-5. Na 20 minuten in de 2de helft moesten we normaal een vrijschop krijgen maar er werd niet gefloten … 1 van onze mannen was sneller bij de bal en zetten nog voor de bal kwam plots voor onze mee opgerukte rechtsachter Jan Paardekam en schoot uit een scherpe hoek knap binnen 2-6. Kort na het centeren veroveren we de bal en counteren we zeer scherp via Kristof, Junior en Janathan die de bal binnenschoot 2-7 dat was meteen ook de eindstand. Wissels (Junior -Wim, Janathan – Glenn, Dawid – Andy)
2-7 gaan winnen bij deze stevige tegenstander erg knap van onze ploeg en gaan ons nog maar weinig ploegen nadoen. Omdat Fc kiel 2 en D.O.V.O een wedstrijd minder hebben staan wij voorlopig op plaats 1 van het klassement met 10/12 een knap resultaat met deze leuke spelersgroep.
Met deze spelersgroep kunnen we nog mooie en leuke dingen behalen en laten zien.
Ook nog eens dankjewel voor de spelers die s’morgens en s’avonds paraat stonden om via een werkje de clubkas te spijzen, en voor de gepresteerde prestatie in onze 1 ste week van onze koekenverkoop.
Een trotse voorzitter van deze spelersgroep!!!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.