Benne B – FC The D-C Boys 0-7

We kwamen aan in het fort van Wommelgem en het was echt een oorlogse accommodatie en alles ver uit elkaar, het veld zag er van ver goed uit tot we erop kwamen dan wisten we dat het niet gemakkelijk voetballen zou worden door de vele putten in het veld.
De wedstrijd startte om 13u en we kregen direct een kans om de score te openen maar de bal ging naast. In de volgende minuten kwam Benne opzetten en kregen een strafschop van de scheids maar benne benutte deze niet want de bal ging naast. Er waren dan nog een paar afstand schoten maar onze keeper stond steeds paraat om al deze ballen te pakken. Na een kwartier konden we dan toch de score openen een voorzet vanop links die door Glenn Mertens met een hakje in doel en 0-1.In minuut 20 kwam Ken naar binnen langs zijn flank en schoot op goal en de bal ging erin 0-2. Vlak voor rust ging Andy Luijckx met de bal op wandel in de 16 en omspeelde de keeper maar ze kwamen in contact waarbij de keeper zich zwaar blesseerde en afgevoerd moest worden door de ambulance met een fractuur aan de elleboog, en de wedstrijd werd in rust geblazen. Na de rust zouden we eerst de 2 minuten van de 1ste helft spelen en dan aansluitend wisselen en 2de helft startten. In de laatste 2 minuten hadden we nog een strafschop te goed die hard binnen geschoten werd door Bjorn De Herdt onze keeper en 0-3. We wisselden direct en dan hadden we toch de wedstrijd meer in handen met af en toe Benne dat nog eens kwam, maar onze verdediging en keeper blokten alles af. In de 7de minuut van de 2de helft kreeg Glenn Mertens de bal aangespeeld kapte zich vrij en schoot de 0-4 binnen. We bleven drukken en meer kansen krijgen waardoor in de 52ste minuut weer Glenn Mertens met een schot op goal en de keeper was weer verslagen 0-5. De 54ste minuut kreeg Janathan Alkan de vrije ruimte om op goal te knallen en de bal ging erin 0-6. 5 minuten voor affluiten krijgt Janathan Alkan de bal aangespeeld en besluit maar eens van ver te schieten en maakt zo een prachtige goal los over de grote keeper in de winkelhaak en zo stond de einduitslag op het bord 0-7 en weer 3 puntjes erbij dat ons om 16/18 brengt en doelsaldo 35/6. (Wissels uit ken in Janathan, uit Kevin in Wim, uit Andy in Steve)
Nu een weekje rust en dan krijgen we een zwaar 2-luik met fc Kiel en D.O.V.O, dus even recuperen en dan kunnen we weer knallen.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.