FC The D-C Boys – DOVO 3-1

⚽️⚽️Wedstrijdverslag FC The D-C Boys – DOVO  ⚽️⚽️

Onze wedstrijd van gisteren tegen DOVO was een belangrijke wedstrijd om de 1ste plaats. Bij verlies zou DOVO de leiding nemen, dus we mochten niet verliezen. DOVO had nog maar 2 tegengoals geslikt op 6 matchen.
De wedstrijd begon en de eerste minuten speelden we vaak de lange bal waardoor we niet echt in ons spel kwamen omdat DOVO snel druk zette. We waren wel de gevaarlijkste ploeg met een paar kansen. In de 30ste minuut maakte Glenn de 1-0 en onze verdediging gaf bijna geen enkele kans weg. Zo gingen we rusten met 1-0. In de 2de helft zelfde spel beeld met wij dat de gevaarlijkste ploeg bleven maar moesten oppassen voor hun counters die we toch allemaal heel goed opvingen. De 53ste minuut brak aan en Glenn prikte zijn 2de van de dag tegen de netten 2-0 en een beetje bevrijding voor ons. In minuut 60 ging Emre met een actie het strafschop gebied in en werd foutief gestopt door een speler van DOVO, verdict penalty voor ons en deze werd mooi afgewerkt door Kristof 3-0. In de slotfase kwam DOVO toch nog wat opzetten en door een actie van een speler van DOVO in het strafschop gebied die foutief gestuit werd had DOVO ook een strafschop. De bal ging nog net onder onze keeper binnen en zo werd de eindstand 3-1 en behouden we onze leidersplaats.

Dikke proficiat gasten een mooie wedstrijd als ploeg en 3 goals maken tegen een ploeg die nog niet veel tegengoals had.

Volgende week de voorlaatste match van de heenronde tegen VC De Kroon.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.