FC The D-C Boys – VC De Kroon 11-1

Onze wedstrijd tegen VC De Kroon begonnen we met een flits start want na 24 seconden werd het door Kristof Luijckx 1-0 door een scherpe aanval over enkele stationnetjes. We bleven de eerste minuten sterk spelen met heel hoge druk naar voren waardoor we binnen de 5 minuten na 2 goals van Andy Luijckx op 3-0 stonden. Na 15 minuten werd Andy Luijckx foutief neergehaald in het strafschop gebied en kon onze doelman Bjorn De Herdt de 4-0 op het scorebord schieten. De 20ste minuut gaat in en we spelen weer een mooie aanval bij elkaar die wordt afgemaakt door Glenn Mertens 5-0. In de minuten daarna worden we wat slordiger en kwam de kroon af en toe wat opzetten maar onze keeper moest 1 of 2 keer een bal plukken. We gingen rusten met 5-0.
Na de rust hetzelfde spelbeeld met hoge druk naar voor en in de 6de minuut in de 2helft scoort onze kapitein Kevin Schrijvers 6-0, nog geen 2 minuten later weer Andy Luijckx met de 7-0. Het was kans om kans en de kroon had hun wissels opgebruikt en zag een speler uitvallen met een blessure, waardoor we nog meer ruimte kregen en die we goed gebruikte en na 13minuten scoorde Jason Segers de 8-0. In de 18de minuut werkte Jeffrey Wartel een mooie actie af en zo werd het 9-0, nog in dezelfde minuut maakte Glenn Mertens er 10-0 van mooie dubbele cijfers maar dan rukte onze “tank ” Emre Ciftcibasi op en trapte de bal hard op doel en de 11-0 was er ook. We kregen nog een resem kansen maar die pareerde de doelman mooi, de kroon eindigde de wedstrijd met 9 na nog een blessure. De kroon maakte ook een treffer door een complete misrekening van onze doelman 11-1 en dit werd ook de einduitslag en zo behouden nog steeds de leidersplaats met de hete adem van Fc Kiel nog op onze schouders, zij hebben 3 punten minder en een match minder maar onze doelsaldo is 50 gemaakt en 9 tegen een pak beter dan FC Kiel. Volgende week sluiten we de heenronde af op het veld van de schoten park rangers, als we deze winnen kunnen afsluiten als herfstkampioen.
Topwedstrijd gisteren en nu volledige aandacht op die laatste wedstrijd van de heenronde.
Onze supporters sjaals zijn sinds gisteren verkrijgbaar en kosten 7€!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.