Schoten Park Rangers – Fc The D-C Boys 0-8

We maakten deze zaterdag de verplaatsing naar Merksem op de terreinen van het JC Bouckenborg en wisten van onze voorbereiding dat dit een zwaar terrein/akker zou zijn. Tijdens de opwarming botsten de bal al alle richtingen uit en moesten we tijdens het lopen oppassen voor putjes.
De match begon stipt om 12.30u en na 4 minuten kwamen we weeral vroeg op voorsprong na een aanval over de flank die werd voorgezet en door Sebastien Alkan in doel geschoten 0-1 en we zaten weeral in een zetel om de match te gaan spelen. We bleven de aanvallen opstapelen en zo ook de corners, corner vanop links die mooi boven iedereen werd binnen gekopt door Emre Ciftcibasi 0-2. In de 20ste minuut maakte Glenn Mertens na een snel genomen vrijschop en mooi afgewerkt er 0-3 van. We gaven tot dan nog bijna geen enkele kans weg en bleven maar drukken met enkele mooie acties maar de doelman van Schoten behoede ze voor een grotere achterstand. Vlak voor rust maakt Glenn Mertens er 0-4 van wat al een mooie ruststand was.
Tijdens de rust deden we 2 vervangingen en was het even zoeken maar in de 45ste minuut werkte Steve VDB een mooie aanval af 0-5. We deden nog 2 wissels met enkele posities switchen, er werd een beetje later een Penalty gefloten door hands in de baklijn en Björn De Herdt zette deze mooi om 0-6. De Thuisploeg kreeg in de 2de helft wel wat kansen, die met wat geluk aan onze zijden en onze doelman Björn tot niks herleid werden. In de 60ste minuut werd er weer een mooie aanval begonnen door de verdediging en zo enkele stationnetjes passeerden om mooi afgewerkt te worden door Steve VDB 0-7. Vlak voor affluiten zette Andy Luijckx zich door tot de achterlijn bracht de bal voor doel en deze werd binnengetikt door een speler van Schoten 0-8 en dat werd ook de eindstand.
Door deze mooie overwinning kronen we ons tot herfstkampioen !!!!
Proficiat boys voor deze heenronde, volgende week startten we de terugronde op het veld van FC Den Derde Helft.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.