FC Den Derde Helft – FC The D-C Boys 0-7

Onze terugronde startten met een uitmatch naar den derde helft op de terreinen van stabelino/olympic. We waren nog geen 2 minuten ver in deze wedstrijd of Kevin schrijvers werkte de bal in doel 0-1. Nog geen 3 minuten later maakte Glenn Mertens er 0-2 van na een mooie aanval. Door de snelle start en weer op rozen te zitten was ons voetbal niet zo mooi of vlot als de voorbije weken, we kwalen moeilijk in ons spel en hadden DIR volledig aan ons zelf te wijten. Om het kwartier wordt Steve VDB diep gestuurd die mooi afwerkt 0-3. Den derde helft krijgt bijna geen enkele echte doelkans van ons maar toch blijft het stroef lopen. Pas na een half uur vind opnieuw Glenn Mertens het gaatje om de 0-4 te scoren. Vlak voor rust krijgen we nog een kans die Steve VDB mooi afwerkt 0-5 en das ook meteen de ruststand.
In de 2de helft is het afwachten tot de 12 minuut wanneer Kristof Luijckx foutief gestopt wordt in de 16, de elfmeter wordt mooi binnengestapt door onze doelman Björn De Herdt 0-6. Door de wissels en ons zwakke spel kwam den derde helft nog wat opzetten met wat corners en vrijschoppen maar uit als deze pogingen noteerden we 1 echt open doelkans die overgekopt werd. Vlak voor tijd maakte Andy Luijckx nog de 0-7 en dat was ook meteen de eindstand. We eindigde de wedstrijd met 10 omdat we alle wissels reeds uitgevoerd hadden en Kevin schrijvers (capi) geblesseerd uitviel, veel beterschap en spoedig herstel.
Goed gedaan boys, weer een gewonnen match!!!!
Volgende week nemen we het thuis om tegen Amber F.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.