FC The D-C Boys – Amber F 4-0

Voor deze wedstrijd hadden we maar 12 spelers aanwezig, door afwezigen en geblesseerden. Dus wat sleutelen aan onze vaste tacktiek en hadden we het in de 1ste helft toch lastig mee. We scoorden 2 mooie doelpunten allebei op naam van Kristof Luijckx in de 8ste minuut en 13de minuut. De overige minuten kregen we wel wat kansen maar er gebeurde niets meer tot aan de rust. We waren blij met de 2-0 op het bord, maar niet over ons spel. In de 2de helft kregen we al direct wat meer kansen maar konden niet scoren.
Na 50 minuten spelen werd Janathan Alkan vervangen door Marcus Vangenechten. Ons spel was nog steeds niet wat het moest zijn, maar onze verdediging liet ook weinig kansen aan Amber toe, de schaarse kansen die ze kregen werden mooi door onze keeper gepareerd. In de 61ste minuut een diepe bal van Marcus op Junior die de bal mits hulp van de verdediging van Amber meekreeg en de bal binnen legde 3-0 en de match helemaal gespeeld. De 67ste minuut staat op de klok wanneer Glenn Mertens op goal knalt en de bal gaat erin. 4-0.
Eindstand 4-0!!!!
De derde clean sheet op rij van onze doelman bjorn De Herdt en de 6de al van het seizoen.
Volgende week trekken we naar Berchem om Amber D partij te geven.

Tot dan
Grtz Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.