Amber D – FC The D-C Boys: 1-4

We moesten deze zaterdag reizen naar naar Berchem om daar Amber D partij te geven, het was niet de 1 ste maal dat we hier kwamen dus de accommodatie kenden we al. Ze kwamen vragen in welke kleur we speelden en dit was normaal onze donker blauwe outfit, maar Amber zou daar ook in spelen dus vroeg de scheids dat we in onze andere outfit konden spelen wat uiteraard geen probleem is want wij hebben deze steeds bij. Nog tijdens de opwarming kwam Amber informeren om de wedstrijd te kunnen spelen met onze ballen want zei hadden geen goede wedstrijdbal beschikbaar en daar stemden we ook mee in. Door vele afwezigen met verplichtingen en gekwetsten hadden we 12 spelers beschikbaar om de wedstrijd aan te vatten. De scheids blies de wedstrijd opgang en na 3 minuten kon Jorg Van Stayen scoren, dan was het wachtten tot minuut 13 voor de 0-2 van Janathan na een strakke voorzet van Andy Luijckx.
Nadien waren er voor beiden ploegen nog wel wat kansen met een mooie vrijschop van Amber van buiten de 16 die mooi door onze keeper Bjorn De Herdt uit doel werd gehouden. We gingen rusten met 0-2.
De 2de helft startten we net zoals de 1ste met snedige counters en uit zo een counter kan Andy Luijckx de 0-3 maken, kort daarna maakt Amber een fout buiten de rechthoek en kan Glenn Mertens met een harde trap en mistasten van de keeper de 0-4 op het bord zetten.
Amber maakte door wat ongelukkige baltoetsen in de verdediging voor de voeten van hun spits die de bal slecht raakte maar toch in doel verscheen. 1-4.Dan voerden we onze enige wissel door Kristof Luijckx eraf en Dawid Wrona erop. Door de constante regenval werd het terrein nog zwaarder en dat lag ons wat minder daardoor kreeg Amber nog enkele kansen maar onze doelman en verdediging werkten alles weg tot op 1 schotje na dat we gered werden door de paal.
De eindstand was 1-4 en de 3 punten gingen mee naar Deurne.
Volgende match is op 8/12 om 13u op onze thuisbasis tegen gooma united
Tot dan
Groetjes Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.