Wedstrijd 15/12 verslag

Matchverslag: Réunion Merxem – The D-C Boys 1 – 4
Het was op een ijskoude zaterdag dat we richting Merksem moesten om de wedstrijd tegen Réunion merxem te spelen. Nog voor we zelf moesten beginnen wisten we dat onze rivaal om de titel 2-2 gespeeld had en dat we mits winst een gouden zaak konden doen. Het was een moeilijk begin en we zochten vaak de lange bal als oplossing en onze laatste pass was net niet goed genoeg om te kunnen scoren of afwerken. Na kwartier konden we op een hoge corner voor doel die gekopt werd door onze capi Kevin Schrijvers en op de lat belandde maar Andy Luijckx was goed gevolgd om de bal binnen te duwen en zo kwamen we 0-1 voor. We kregen nog enkele kansen en ook Réunion kreeg af en toe een kleine kans maar konden onze doelman nooit echt bedreigen, waardoor we de rust ingingen met een 0-1 voorsprong.
Na de rust speelden we snel op de aanval en werd onze capi Kevin Schrijvers foutief gestopt in de rechthoek, dus penalty die mooi werd omgezet door Kristof Luijckx 0-2. toen dachten we de match al binnen was, maar door wat verschuivingen en wissels moesten we terug wat zoeken en door wat miscommunicatie kon Réunion de 1-2 scoren en even terug wat spanning in de wedstrijd brengen. We domineerde wel de 2de helft met nog wat kansen maar het was toch een dik kwartier voor we weer konden scoren na een hele scherpe counter die mooi werd afgerond door Andy Luijckx 1-3 en Met nog een dikke 5 minuten op de klok speelden we weer een snedige aanval uit met een sublieme steekpass die mooi werd afgewerkt door Glenn Mertens 1-4. Dit werd dan ook de ineens de eindstand, het was voetballend niet altijd wat we wilden maar toch een overduidelijke overwinning. Door deze uitslag lopen we mathematisch al zeker 4 punten uit op FC Kiel.
Nu gaan we de winterstop in en spelen we onze 1ste match van het jaar opnieuw thuis op 12/01/19 tegen FC Benne B om 15u. Aansluitend is er de nieuwjaarsdrink van onze club🍻🍸🥂🍸🍻.
Boys bedankt voor dit sportieve halve seizoen, jullie inzet en loyaliteit naar de club toe!
Programma na nieuwjaar
12/01 15u FC The D-C Boys – Benne B
19/01 vrij/onder voorbehoud
26/01 13u FC The D-C Boys – FC Kiel
02/02 15u DOVO – FC The D-C Boys
09/02 15u De Kroon – The D-C Boys
16/02 13u FC The D-C Boys – schotenpark rangers
Tot dan
Grtz Gunther
Fijne feestdagen en een goede jaarwisseling!
Van het ganse bestuur van FC The D-C Boys! Graag tot 12 Januari.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.