Fc The D-C Boys – Benne B

De wedstrijd van vandaag was onze 1 ste van 2019 en deze begon in mineur want we kwamen in deze wedstrijd maar heel slecht in ons eigen spel zo kon Benne op corner de 0-1 maken in den 20ste minuut. Op dit moment waren we zelf al de 1ste helft aan het zoeken en kwamen niet in ons favoriete spel. In de 26 ste minuut werd een aanval voorgebracht en door enkelen tussen stations kon ons spits Andy Luijckx de bal in doel koppen 1-1. Benne kreeg nog enkele kansen maar er volgende geen goals niet meer langs beiden kanten. Tijdens de pauze moest de arbiter vervangen worden wegens een kwetsuur, deze werd vervangen door een andere scheids die toevalllig ter plaatste was. Een kwartier verder in de 2de helft kon Kristof Luijckx op aangeven van Andy Luijckx de 2-1 binnenknallen wat voor ons na de moeilijke start al een hele bevrijding was, op dat moment waren we de wedstrijd wel in handen aan het nemen met serieuze druk naar voren. Het was nog 20 minuten knokken tot plots onze laatste man de bal veroverde in de verdediging en Steve kon oprukken tot aan het punt van de waarheid en de bal via Andy Luijckx aangespeeld kreeg en mooi afwerkte 3-1. We konden wat voorzichtiger gaan spelen. We deden wat vervangingen en hierdoor veranderde ons systeem..:na een scherpe aanval kwam de bal bij Andy Luijckx die hem mooi mee gaf met Gunther De Cnodder. Hij had wat moeite maar passeerde mooie de keeper en kon de bal binnen leggen. Dicht bracht de stand op 4-1. We beseften dat de buit binnen was en speelden de match zorgvuldig uit. We wonnen deze match, komen de winterbreak goed door met een overwinning. Zo blijft onze kloof van 4 punten met kiel behouden.
Ik zou ook iedereen die op onze nieuwjaarsdrink aanwezig was willen bedanken.
Groetjes Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.