Nieuwjaars speech !!!

Beste leden, genodigden, vrienden, supporters van Fc The D-C Boys,

Een hartelijk welkom aan u allen en een bijzonder welkom aan de sponsors van onze club. Ook een hartelijk welkom voor de vertegenwoordigers van de Koningklijke algemene vereniging van vriendenclub afdeling voetbal antwerpen.

Fijn dat u met z’n allen vanmiddag naar ons clubhuis bent afgereisd om elkaar de hand te schudden en het glas te heffen op, om het in voetbaltermen te zeggen, de aftrap van een nieuw jaar. Een jaar die voor onze voetbalclub een feestelijk tintje geeft want dan zullen wij 1 jaar bestaan. Als ploeg kijken wij op 2018 terug als het jaar waar alles begon. Mijn droom kwam uit, the DC Boys is ontstaan. We vonden al snel de nodige sponsors een goed veld en spelers waardoor we het voetbaljaar zowel financieel als sportief konden starten. We gingen de feestdagen in als herfstkampioenen van de vierde reeks a. We verkochten als steun aan de club 300 koeken pakketten maar maakten ook vele nieuwe vriendschappen. Konden op het veld heel wat moois bereiken wat ook mee maakt waar we nu staan in het klassement van de reeks. Dit hebben we te danken aan de wekelijkse inzet en gedrevenheid van onze uitbundige spelers.
We groeiende van een groep voetbalspelers naar een groep vrienden die voor elkaar door het vuur gaan.

Wij zijn hier bij elkaar op de nieuwjaarsreceptie, het kalenderjaar is nog maar pas begonnen maar wij zijn alweer bezig met het volgende voetbalseizoen. Op 1 januari heeft onze club de officiële erkenning als Antwerpse sportclub ontvangen!
Onze coach Guy toont alweer interesse in volgend seizoen maar ook al vele spelers bevestigden dat zij graag actief blijven in de ploeg. Het bestuur blijft ons volgend seizoen ook trouw! Deze mensen wil ik trouwens ook uitgebreid bedanken, Mijn vrouw Nathalie, Dave, Eva , Guy, Kristof & Sofie dankjewel voor al jullie hulp. Staf ook bedankt om eens bij te springen als terreinverantwoordelijke. Tijdens evenementen kan ik altijd rekenen op enkele vrijwilligers ook aan jullie dankjewel. Niet te vergeten de 21 spelers die paraat staan om te komen ballen maar ook als een blok achter de ploeg staan, altijd hulp bieden en mee de club steunen op alle gebied!
Bijna aan het eind van mijn betoog gekomen wil ik graag vanaf deze plaats een woord van dank aan onze sponsors uitspreken.
Net als vrijwilligers zijn sponsors van essentieel belang voor het bestaan van een voetbalclub. Danku voor jullie gulle sponsoring.

Ook een woord van dank aan onze supporters zonder jullie steun en aanmoediging zouden wij nu ook niet op deze plek staan in het klassement.
Afgelopen jaar hebben we een succesvol evenement georganiseerd.
Ook dit jaar zitten er alweer verschillende activiteiten in de pen.
U hoort het. Het bestuur zit niet stil.
En dat geldt ook voor de rest van de club: In 2019 willen wij verder werken aan een aantrekkelijke club , een club die ook daadwerkelijk verenigt, een vereniging waar iedereen op zijn eigen niveau de voetbalsport met plezier kan bedrijven. Met de onverbeterlijke inzet van onze mensen gaat dit zeker lukken. U begrijpt dat wij met ons team met vertrouwen 2019 tegemoet zien.

Tot slot wil ik u en de uwen een prachtig 2019 wensen, een jaar waarin het u goed mag gaan in alle opzichten. Dat alles wat u gaat doen vooral in goede gezondheid mag doen.

Ik dank u voor uw aandacht.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.