Matchverslag D.O.V.O. – Fc The D-C Boys 3-3

Na 2 weken geen voetbal moesten we de verste verplaatsing maken richting Stabroek om D.O.V.O partij te geven op een nog heel goed bespeelbaarveld na de winterse taferelen van de laatste weken.
In de 1ste minuten van de 1ste helft waren we fors aan het drukken om de score te openen maar het was allemaal net niet. In de 12de minuut kregen we een vrije trap die door Glenn Mertens gescoord werd (0-1). We kregen in de rest van 1ste helft nog heel wat kansen om de score te verhogen. D.O.V.O kreeg maar een paar kansjes maar onze keeper pareerde deze mooi. 0-1 was de matige ruststand want met wat efficiëntie was de match al gespeeld geweest. Na wat wijzigingen draaiden het 2de helft helemaal niet goed meer, iedereen begon op mekaar te roepen en D.O.V.O kon op 2 minuten tijd de achterstand ombuigen naar een 2-1 voorsprong, nog een 6 minuten later de 3-1 waardoor we helemaal van slag waren en ons terug moesten herpakken. Met wat rust in de ploeg konden we terug wat aanvallen bij elkaar spelen en kregen we doelkansen en corners. Met nog 10 minuten te spelen zijn we in de aanval wanneer Andy Luijckx een bal terug legt naar zijn broeder Kristof Luijckx die controleert en mooi in de hoek binnenschiet 3-2 en het geloof voor een punt nam toe. D.O.V.O dat door een blessure en 2x geel (rood) met 9 nog stond kon geen kansen meer bij elkaar voetballen. In de voor laatste minuut neemt Andy de bal aan in het strafschop gebied en gaat zijn tegenstrever voorbij en die slaag met zijn hand de bal weg, dus Penalty tot gevolg. Glenn Mertens zette zich achter de bal en trapte de 3-3 binnen. Toen ontstond er wat geduw en getrek, waardoor de scheidsrechter de match affloot met een 3-3 eindstand en nog een onverwacht verhoopt punt.
Iedereen nog een dikke chapeau om vanuit een verloren situatie nog een punt uit de wacht te slepen, waardoor we met 3 matchen te spelen nog 4 punten los staan.
Volgende week nemen we het op en tegen VC De Kroon om 15u
Grtz Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.