Matchverslag VC De Kroon – Fc The D-C Boys

We trokken deze namiddag naar het fort van Merksem om VC De Kroon partij te geven. We startten de 1 ste helft met druk naar voren met enkele kansen voor ons maar nog niet scherp voor doen. Plots kreeg VC de Kroon ook enkel kansen en een hoekschop. Deze hoekschop kwam scherp voor en door wat geharrewar komt de bal plots in de voeten van iemand van de kroon die mooi afwerkte en we stonden 1-0 achter. Door deze achterstand waren we volledig van slag, we kregen nog wel enkele kansen en corners maar VC de Kroon hield goed stand . Tijdens de rust werden we wakker geschut en wisten we wat ons te doen stand, de achterstand proberen op te zetten naar winst. We begonnen meteen met heel veel druk naar voren en konden in de 1ste minuut van de 2 helft bijna scoren maar. Op een schot van Kevin Schrijvers ging de bal via paal terug buiten. Onze druk houden we aan en op een snedige aanval werd onze spits Andy foutief gestopt in de 16 dus verdiend strafschop die mooi en koel werd binnengeschoten door Glenn Mertens met oerwoudgeluiden langs de zijlijn die hem niets deden. Door die 1-1 kregen we nog meer moed en zetten we nog meer druk naar voren en met een scherpe voorzet van Jeffrey werd de bal in eigen doel gekopt en komen we verdiend 1-2 voor. De 1-2 gaf ons een boost en we bleven dus doorduwen om de winst en de 3 punten mee te nemen. Na een leuke aanval konden we onze spits Andy Luijckx bereiken die mooi afwerkte en zo de stand op 1-3 bracht. Toen kwam VC de Kroon nog enkele keren opzetten maar onze verdediging stond pal, en door onze verdediging en snelle omschakeling werd een mooie aanval (counter) in elkaar gebokst waardoor we via 6 stationnetje van onze eigen kleine rechthoek, de bal via junior in doel legde en 1-4 en de match dood legde. We wonnen deze wedstrijd na een super 2de helft als team en op karakter.
Volgende week spelen we de voorlaatste wedstrijd uit onze competitie tegen de rode lantaarn.

Supporters allen op post !!!!!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.