Einde Seizoen 2018-2019

Bedankt aan onze spelers voor hun inzet en steun aan de ploeg, van dit team een team vrienden te maken maar ook het te voetballend zo ver te schoppen in 4A. Bedankt aan de coach om er alle weken te staan en onze mannen te coachen. Bedankt aan onze ouders die zorgden voor alle weken propere tenues. Bedankt aan onze sponsors voor al jullie giften, vertrouwen, geloof en aanwezigheid! Bedankt aan alle vrouwtjes die hun mannen bijna elke zaterdag middag moesten missen, bedankt aan onze supporters om steeds trouw Fc The D-C Boys te komen aanmoedigen. Bedankt aan onze vrienden van het bestuur om mee deze ploeg de juiste duw in de goede richting te geven, alle helpende handen! Wij zijn trots op wat we dit EERSTE seizoen bereikt hebben, op gans het team van voor- achter – en naast Fc The D-C Boys! Zonder jullie allemaal hadden wij hier vandaag niet gestaan. Voor iedereen een wel verdiende vakantie en wij zien jullie graag allemaal terug in Augustus! Grtjs Gunther & Nathalie x

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.