Inhaalmatch Fc The D-C Boys – FC Kiel 2 3-1

We speelden onze uitgestelde topper tegen FC Kiel

De beiden teams hadden er nog veel zin in maar voor ons moest niets meer, we wilden alleen niet verliezen in deze topper.
De wedstrijd startte gelijk opgaand met 2 voetballende ploegen die elk wat kansen kregen. Na een snelle counter werd onze speler foutief gestopt en in het tumult vallen er in deze fase 3 gele kaarten voor de FC Kiel. We konden nadien toch de score openen via Glenn die een snelle counter mooi afwerkte (1-0) en niet veel later kwamen we via kristof zelfs op een 2-0 voorsprong. Net voor de rust kon Fc kiel toch de aansluitingstreffer maken door het niet snel reageren van ons na het wegwerken van een corner 2-1 en er was terug wat spanning in de wedstrijd. We gingen rusten met 2-1 voorsprong, waarbij we toch sterk voetbalden en iedereen er voor bleef gaan.
Na de rust scoorden scoorden we nog de 3-1 gescoord door Andy, we kregen nog enkele mooie kansen maar konden deze niet benutten en moesten ook oppassen voor de aanvallen van FC Kiel om de aansluitingstreffer niet tegen te krijgen.
Er was soms wel wat tumult maar dat hoort bij een topper van formaat, maar na de wedstrijd was alles rustig en gezellig.
We wonnen deze wedstrijd en hebben geen enkele wedstrijd verloren.

Volgende week rust, dan beginnen we aan de voorbereiding van de beker die start op 23/3!!

Ook proficiat aan de Vice Kampioen die ook promoveert naar de 3de reeks

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.