Matchverslag Fc The D-C Boys – SChoten Park Rangers 7-0


Op deze speeldag moesten we het opnemen tegen de mannen van Schoten Park en als we deze wedstrijd winnend afsloten waren we kampioen. Iedereen was super gemotiveerd van onze ploeg en Schoten kwam met 9 Spelers opdagen, dikke pluim om deze match toch te spelen i.p.v. forfait te geven.
In de 1ste helft speelden we rustig met veel druk naar voor maar kregen er toch maar 2 binnen voor de rust 2-0, we wilden per se voor die 100ste goal gaan dus we moesten nog een tandje bijsteken. Schoten Park kreeg het moeilijk in de 2 de helft en we scoorden er nog 5, dat de score op 7-0 bracht. Goals gemaakt door: 2x glenn, Andy, Kevin, Jeffrey, Junior en Janathan. Janathan scoorde de 100ste goal voor ons in deze competitie!!
Na de wedstrijd barstte er een feestje los want we waren 1 speeldag voor het einde kampioen van onze reeks!!!
Grtz
Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.