Wedstrijdverslag Den 144 – FC The D-C Boys

⚽️⚽️wedstrijd verslag 1-3 winst ⚽️⚽️
Voor de 1ste wedstrijd van het nieuwe seizoen moesten we naar Hove, waar we tegen een daler van de 2de reeks Den 144 moesten aantreden.
We waren grotendeels van de 1ste helft baas met heel wat kansen, maar het vizier stond nog niet goed. In de 30ste minuut voetballen we een mooie aanval bij elkaar en Andy Luijckx legde de bal mooi klaar voor Kristof Luijckx die beheerst afwerkte 0-1. Nog geen minuut later breekt Den 144 door de verdediging en onze keeper hinderde een speler van Den 144 en de bal ging op de stip, deze werd gescoord maar daar er een speler van den 144 te vroeg in de grote rechthoek kwam werd de goal afgekeurd en een vrijschop voor ons. De rust gingen we in met een 0-1 voorspong. Na een kwartier in de 2de helft konden we via onze snelle flanken een mooie aanval opzetten via Glenn Mertens kwam de bal bij Andy Luijckx die de 0-2 op het scorebord zette. We dachten dat de match nu wel gespeeld was maar dat was buiten een mooie vrijschop van Den 144 hoog in doel en 1-2, de warmte en wat lichte kwaaltjes bij onze spelers deed ons vermoeden dat het nog spannend ging worden en dat we liefst nog een goaltje konden maken om gerust te zijn. Net voor affluiten lukte ons dat ook via hetzelfde duo als de 0-2 assist Glenn Mertens en Andy Luijckx met de de 1-3 en onze 1ste driepunter van het seizoen, een leuke en mooie start in 3de A!!
Onze selectie bestond uit: Hristo H, ken D, junior O, Jordan L, Rolf L, Kevin S(c), Jeffrey W, Ken J, Michael P, Kristof L, Andy L en als wisselspelers Juan C, Glenn M.
Volgende week zijn we vrij en hopelijk herstellen er dan enkele spelers van hun kleine blessures.
Op zaterdag 14/9 nemen we het op en tegen kaddish.
Grtz Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.