Wedstrijd verlag Bibamus – FC The D-C Boys: 3 – 4

De wedstrijd wordt op gang getrapt en we krijgen al meteen in de 1ste minuut een reuze kans maar deze werd mooi gepakt door de doelman van bibamus. De eerste 5 minuten een evenwichtig spel.
2 grote kansen voor bibamus maar zonder geluk voor hen.
Na 10 min een lange bal over de verdediging en Michael Pintens op assist van Andy Luijckx. In de 23ste minuut maakt bibamus er 1-1 van door een sterke aanval. 1-2 door Michael Pintens een scherpe aanval langs rechts via Andy luijckx. De 2-2 gemaakt door bibamus in 35ste minuut, net voor rust. We startten de 2 helft met 2 nieuwe spelers door een actie van glenn Mertens die overhoeks binnen trapt 2-3. Nu hielden we wat langer de voorsprong vast door veel middenveld voetbal op een kurk droge en hobbelige grasmat. We moesten gefocust blijven maar door geharrewar en mogelijk hands maakt bibamus de 3-3, toen dochten we dat dit wel eens de einduitslag kon worden maar met nog enkele minuten te spelen trokken we massaal ten aanval om alsnog de 3punten te behalen dit gebeurde met een mooie knal, paal binnen deze goal werd gemaakt door Kristof Luijckx 3-4. We kregen nadien zelfs nog de kans om een vijfde goal te maken maar een goede keeper hield de bal tot 2 maal uit zijn doel.
We speelden een matige (tot slechte) wedstrijd maar behaalden wel de overwinning en zo een mooie 9/9 en dat met 3 uitwedstrijden. Volgende week spelen we onze 1ste thuiswedstrijd van het seizoen en dit tegen AC De Heide.
Goed gedaan gasten, kopjes terug leegmaken en volledige focus op volgende week.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.