wedstrijdverslag FC Chossel Sport – FC The D-C Boys 2-3

We moesten vandaag de verplaatsing maken naar Borsbeek waar we tegen ons zwart beest van de beker moesten spelen, er was een scheids aangeduid maar deze kwam niet opdagen, daarmee moesten we op zoek naar een gelegenheidsscheidsrechter, deze vonden we en kon de partij met 5minuten vertraging toch op gang gefloten worden.
De eerste minuten waren wat middenveld voetbal, zonder enige grote kansen.
In de 6de minuut krijgen we een mooie doelkans voor Glenn Mertens, deze wordt mooi gestopt door de doelman van Chossel die de bal weg bokst en Michael Pintens in de herneming naast in het zijnet besluit. Nog geen minuut later een corner voor Chossel, deze wordt weggewerkt door onze verdediging maar Chossel pikt de bal op en doet aanval langs links waarop onze verdediger te laat is met zijn tackel en de bal gaat op de stip. Chossel maakt zich op om deze strafschop te nemen maar de speler knalt deze hard tegen de deklat en bal terug in het spel en wordt ver weggewerkt.
In de 10de minuut krijgen we een vrijschop van net voor bij cirkel op het middenveld, deze wordt voorgegeven en kevin kopt de bal naast, maar is nog geraakt door een speler van Chossel waardoor we een corner krijgen deze wordt getrapt door jeffrey en Kevin kopt over.
Dan zijn er een dolle 5minuten met als volgt de 0-1 door Andy Luijckx op assist glenn Mertens na 13minuten, nog geen 2 minuten later wordt het 0-2 door Andy luijckx en in minuut 17 minuten maakt Chossel de aansluitingstreffer 1-2. Dan is er 10 minuten wat evenwichtig voetbal zonder grote kansen, tot in minuut 25 wanneer Glenn Mertens de doelman van Chossel op de proef stelt maar de bal mooi pakt. In de 27 minuten mooie aanval van onze boys waar jeffrey de bal op goal schiet en gepakt wordt door de doelman, de corner brengt ook niets op waardoor Chossel op een sterke counter er 2-2 van maakt. Dit is ook meteen de ruststand.
De 2de helft startte met in de 38ste minuut een vrijschop van Glenn Mertens en Kevin schrijvers kopt de bal over doel.
Het grootste deel van de 2de helft zijn er kansen langs beide kanten, iedereen zou verwachten tot we het in de 2de helft fysiek moeilijk zouden krijgen tegen het jonge geweld van Chossel, maar onze boys speelde een harde en fysieke wedstrijd waar Chossel het met momenten moeilijk mee had. Na een tijdje wordt het stilaan duidelijk wie er nu scoort zou de wedstrijd wel eens kunnen winnen.
In de slotfase scoren wij deze goal via Andy Luijckx op assist van glenn Mertens de 2-3. Met nog Nog een dikke 5 minuten te gaan, knokten we voor elke bal. We houden uiteindelijk deze voorsprong vast en halen zo onverwacht de 3 punten bij Chossel. Een dik verdiende proficiat voor de hele ploeg om zijn inzet en kracht, bij deze moeilijke verplaatsing.
We willen ook onze gelegenheids scheidsrechter bedanken voor de wedstrijd leiding.
Volgende week nemen we het thuis op tegen Royal Borsbeek op ons thuis terrein om 15u!!
Supporters allen op post!!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.