Wedstrijdverslag FC The D-C Boys – AC De Heide 1 – 3

Fc The D-C Boys – AC De Heide 1-3
We begonnen deze wedstrijd met een 9/9 en wilden de 12/12 halen, dat is ons helaas niet gelukt met een wedstrijd met allerlei ditjes en datjes.
De partij was goed begonnen we redelijk wat druk naar voren kregen enkele kansen maar moesten soms opletten want AC De Heide counterde scherp. In de 15 minuut breekt Andy Luijckx door de verdediging alleen door op de keeper maar wordt foutief neergetrokken, gevolg AC De Heide kon met 10 verder. Toen we de numerieke meerderheid hadden kregen we enkele knappen kansen met 2 doelpogingen die op de paal kaatsten. AC de Heide zet een aanval op en onze laatste man Steve Segers houd deze tegen door een tackel, maan volgens de leiding niet volledig correct en er wordt deze keer ook rood getrokken, dus nog voor de rust komen we terug met 10 – 10 en we moesten ons herschikken in de verdediging. Er kwamen langs beide kanten nog wat kansjes maar gingen rusten met 0-0.
Na de rust kregen we eerst nog wat kansen maar AC De Heide kwam op 0-1 en ze kregen hier door meer vertrouwen en kwamen zelfs tot 0-3, onze kansen gingen er niet in. Kort voor affluiten konden we toch onze nul van het bord shotten door een goal van Glenn Mertens op pas van Peter De Meyer 1-3.
We verloren deze wedstrijd en moeten onze nu gaan focussen op de verplaatsing naar Chossel Sport de ploeg die ons vorig seizoen nog uit de beker kegelde.
Grtz

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.