Wedstrijdverslag Kaddish – FC The D-C Boys 0 – 4

We Begonnen de wedstrijd met 1 minuut stilte voor de vrouw van de voorzitter ( innige deelneming van heel onze ploeg) kaddish trapte de 1ste helft op gang en wilden onze keeper verrassen met een lange bal ineens op goal.
In 2de minuut versierden we een corner
die werd weggewerkt door kaddish, op een vrijschop scherp voor doel kon Emre Ciftcibasi net niet naar doel koppen. Een scherpe counter van kaddish wordt nog net voor een speler naar doel kan trappen weg gewerkt door onze verdediging. Na 6min versierden we nog 2 corners de 1ste wordt weggekopt door kaddish en 2de wordt vanaf de baklijn hoog boven doel getrapt. In de 14de minuut vrijschop vanop 20m deze belande op een verdediger van Kaddish. Na 15minuten mooie aanval en Kevin Schrijvers werkt mooi af van buiten de rechthoek assist Michael Pintens de verdiende 0-1 staat op het bord. Kort daarna een snedige aanval door het midden Michael Pintens breekt door en wordt foutief gestopt, we domineren deze 1ste helft. Na 26minuten aanval van kaddish mooi gepakt door onze keeper Björn De Herdt. Na 27 min vrijschop kaddish net buiten de rechthoek, los in het midden van het doel dat onze keeper niet verraste en kon zo de bal makkelijk pakken. We creëren weer een mooie aanval die bijna mooi wordt afgerond door Andy Luijckx maar de bal hobbelt naast. Kaddish geraakt nog eens tot een corner in de 32ste minuut maar deze vliegt over alles heen voorlangs. De 2de helft startte we met dezelfde pressing als de 1ste en na enkele minuten resulteert dit in een vrijschop net buiten de grote baklijn, Kristof Luijckx trapt deze en de bal vliegt net voorbij de kruising. Op het Kwartier in de 2helft is de wedstrijd kwa spel wat evenwichtig op het middenveld met weinig kansen en veel vecht voetbal. Op een Vrijschop vanop de middenlijn van Steve Segers richting Michael Pintens die zijn schot voorlangs ziet vliegen. In de 51ste minuut is er een vrijschop voor kaddish net buiten rechthoek langs de zijlijn deze wordt hard voor doel gegeven en speler van ons raakt deze en zo krijgt kaddish een corner, deze corner wordt voorgeven en dan door een duel gaat de keeper neer maar er wordt geen fout geblazen. In de 57ste minuut speelt Michael Pintens de bal voor doel en wordt Andy Luijckx om ver gelopen maar er wordt geen strafschop gegeven, in de daar op volgende corner getrapt door Jeffrey Wartel kan Emre Ciftcibasi koppen maar de bal vliegt net over doel. Vervanging bij onze ploeg Michael Pintens eruit voor Peter de Meyer. Een snedige aanval door Kristof Luijckx voorgezet en mooi afgewerkt door Peter de meyer 0-2, staat nog maar net op het veld en de bevrijdende en verdiende 0-2 is er. Nog een kleine 10minuten te spelen. 31ste minuut mooie actie van Kristof Luijckx een pas naar Andy Luijckx maar iets te hard. In de voorlaatste minuut weer een vrijschop voor Kristof Luijckx en ziet zijn bal nu wel in doel belanden 0-3, in onze laatste aanval van de wedstrijd geeft Peter de Meyer de bal aan Andy Luijckx die de 0-4 op het bord zet.
Een mooie overwinning van onze ploeg die ervoor knokte om de 3 punten mee richting Deurne te nemen. Door deze overwinning behaalden we na 2 wedstrijden een 6/6 en delen we de 1ste plaats van de rangschikking. Dikke proficiat aan de hele ploeg voor deze collectieve prestaties.
Volgende week trekken we naar Bibamus aan de ruggeveld op stabelino voor onze 3de uitmatch op rij.
Grtz Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.