Wedstrijdverslag FC The D-C Boys – FC Royal Borsbeek 10-0

Zaterdag moesten we het opnemen tegen de rode lantaarn van onze Royal Borsbeek, je mag zo een wedstrijd nooit onderschatten want dat is meestal het gevaarlijkste. Toen de wedstrijd om 15u startte waren ze nog maar met 9 spelers aanwezig. In de eerste 20minuten hadden we het meeste bal bezit en ook enkele mooie kansen om de score te openen maar dit lukte nog niet, toen was Royal Borsbeek aan 11 spelers geraakt en dit lag ons precies beter, want in minuut 22 krijgen we een strafschop door een bal die uit doel gekopt wordt door een veldspeler deze strafschop wordt foutloos omgezet door Glenn Mertens 1-0. De ban lijkt nu wel gebroken te zijn want want al snel daarna valt de 2-0 ook van de voet van Glenn Mertens. Enkele minuten kan Royal borsbeek de bal van doel houden maar dan wordt er een vrijschop gegeven en kristof Luijckx trapt deze mooi binnen 3-0. Nog geen minuut erna scoort broeder Andy Luijckx op assist van Glenn Mertens de 4-0, spits Andy Luijckx moet het veld verlaten met een kleine blessure (verrekking/scheurtje) afwachten wat de komende dagen brengt. Een kleine 4
minuten moeten we wachten op het volgende doelgevaar dat ook .weer meteen raak is, deze keer scoort Peter De Meyer op assist van Glenn Mertens 5-0 dit wordt ook meteen de ruststand.
In de 5de minuut van de 2de helft knokt Peter de Meyer zich door op een hoge bal van Kristof Luijckx en scoort zo de 6-0 wat een heerlijke namiddag op het veld aan de luchthaven met af en toe een sterke kerosine geur, dat onze spelers bleef prikkelen om te blijven doorgaan. Dan is het een 10 minuutjes voetbal met doelgevaar maar zonder goals tot Michael Pintens doorbreekt en de bal mooi klaarlegt voor Peter De Meyer die de 7-0 binnen werkt, 2 minuten later kan Michael pintens zelf de 8-0 binnentrappen op assist van Ken Delen, en ook de 9-0 komt van de voet van Michael Pintens op assist van kristof Luijckx. Met nog enkele minuten te spelen, stelden we ons de vraag of we de dubbele cijfers zouden behalen. Deze goal viel dan toch in de slotfase door Ken Janssens op assist van Peter De Meyer 10-0. Onze doelman Björn De Herdt had een rustig namiddagje met af en toe een balletje dat hij moest trappen of plukken.
Met deze overwinning krikken we ons doelpuntensaldo een beetje op met nu 25 gemaakte doelpunten en 9 tegen.
Royal Borsbeek bedankt voor de rustige en leuke wedstrijd en nog veel succes dit seizoen.
Volgende week wacht ons weer een thuiswedstrijd tegen Amber C om 15u op ons thuisterrein drakenhoflaan 160, 2100 Deurne.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.