Matchverslag FC The D-C Boys – FC Toreke 5-1

Een ploeg die we moeilijk konden inschatten 20 gemaakte doelpunten en slechts 14 tegen dus we waren zeker verwittigd dat we zelfs het spel moesten maken.Vanaf de eerste minuten waren we zeker de ploeg die voetbalde voor de drie punten .Toreke dat zeker niet wilde verliezen deed er alles aan om onze ploeg het moeilijk te maken.Maar na 20 minuten strafschop en Kristof 1-0 vanaf dan stond er maar 1 ploeg op het veld zodat er nog enkele kansen kwamen maar ofwel de doelman of de paal stond in de weg Maar uiteindelijk kon Michael er 2-0 van maken en op dat moment terecht.We gingen de rust in met een 2-0 voorsprong zodat we dachten da alles binnen was maar op de 40min een vrijschop voor een lichte fout en 2-1 onze tegenstander bleef er ingeloven zodat we 15minuten achter de bal moesten lopen en zelfs Bjorn de 2-2 kon verhinderen en toen werd de ploeg wakker en kon Glenn de 3-1 maken.vanaf dan werd er terug gevoetbald als ploeg en op de 64min 4-1 door Kristof en voor het einde maakte Andy er de verdiende 5-1 .Zo zie je maar dat een wedstrijd eerst moet gespeeld worden en we zeker niet moeten zien naar de resultaten van onze tegenstanders Als we spelen als ploeg moeten we echt gaan schrik hebben en kunnen we zeker voor nog stunten .Voor de rest wil ik zeker de begeleiders van de ploeg als ook de supporters alsook de spelers die niet speelden en mee kwamen supporteren bedanken. Dit bewijst de sterkte van de ploeg en ben fier van daar uit deel te maken nog eens bedankt voor de inzet en wat er ook gebeurd blijf de ploeg die je nu bent!

Uw Verslaggever Staf Schrijvers

Bedankt Staf!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.