Matchverslag Nieuw Stabroek – FC The D-C Boys 0-3

We reisden vandaag af naar stabroek om er nieuw stabroek partij te geven, eens ter plaatse zagen we dat het veld hobbelig was en dat het ons spel wel eens zou kunnen bemoeilijken. De wedstrijd startten we met dezelfde ploeg als vorige week. Wat we dachten werd al snel duidelijk dat combineren soms heel moeilijk zou worden en dat werd helemaal bevestigd hoe onze 1 ste goal binnen ging, was een ver afstandsschot van Michael Pintens en de hobbelde voorbij de keeper in doel. Na de 0-1 kreeg stabroek ook enkele kansen maar onze keeper Björn De Herdt pakte verscheidene kansen zeer mooi en was vastberaden een clean sheet te halen. Verder werd er in de 1ste helft nog een speler van stabroek uitgesloten met 2 gele kaarten, en een noodgedwongen vervanging van onze rechtsback na een zwaar contact. De ruststand is 0-1 en we beseffen dat de match zeker nog niet gespeeld is. De 2de helft startten we met serieuze druk naar voren en op 1 van onze aanvallen wordt er een speler van ons onderuit geduwd in de grote rechthoek met een penalty als gevolg, deze wordt binnen geknald door Kristof Luijckx 0-2.
En onze druk bleef aanhouden en met een snelle aanval langs links wordt het 0-3 door Glenn Mertens. De wedstrijd lijkt dan gespeeld tot ook een speler van ons met rood van het veld gestuurd wordt. We moeten nog 20minuten verder met 10 tegen 10. We krijgen nog enkele kansen om de score te verhogen maar paal en deklat besliste er anders over.
We winnen de moeilijke verplaatsing met 0-3, niet met prachtig voetbal maar wel op karakter.

Super goed gedaan Boys met een 27/30 de heenronde afsluiten is super.

Volgende week startten we de terugronde met een thuiswedstrijd tegen Den 144

Supporters tot dan
Grtz Gunther

Typ een chatbericht…

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.