Wedstrijdverslag Fc The D-C Boys – Den 144: 4-2

We moesten het vandaag opnemen tegen Den 144 een stugge ploeg die toch wat onder gerangschikt staat in het klassement.
We begonnen de wedstrijd met enkele kansen maar scoren lukte ons nog niet, in de 7de minuut een knappe pas van onze krikke (Christophe Van Deun) naar Glenn Mertens die de 1-0 op het score bord zette. Nadien kregen we nog welke kleine kansjes maar vandaag lukte ons niet zoveel of ze stond een goede doelman tussen de palen. In de 16de minuut is er een contact met een speler van den 144 en Jordan Lisens en de bal gaat op de stip, penalty en den 144 laat deze kans niet liggen om de gelijk maker tegen de netten te knallen. Hier en daar wat gemor tussen onze spelers en dan komt er van ons goed voetbal niks meer uit.
Vlak voor de rust krijgen we nog een corner en deze wordt binnen gekopt door onze kapitein Kevin Schrijvers 2-1 om te gaan rusten.
Na de rust gaan we ineens jagen voor de 3-1 en deze komt er dan ook in de 3de minuut op naam van Glenn Mertens op aangeven van Andy Luijckx. Met 3-1 voorsprong dachten we de match rustig te kunnen uitspelen maar den 144 kon door een scherpe counter en voorzet met een kopbal de 3-2 tegen de netten koppen. Ons match was dus nog niet gespeeld en we moesten gefocust en alert blijven, vlak voor affluiten kan Juan Carlos op aangeven van Andy Luijckx de 4-2 eindwinst op het bord zetten.
Het was een moeilijke wedstrijd die we winnend afsluiten, net zoals onze mede koploper AC De Heide die ook wist te winnen vergroten we onze voorsprong tot 13punten op de 3de in de stand.

Nu een weekje rust en dan nog 1 keer knallen voor de winterstop tegen FC Kaddish op 14/12/2019 om 15u op ons thuisterrein.

Groetjes gunther
C’mon DC Boys

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.