Wedstrijdverslag Fc The D-C Boys – FC Kaddish : 8 – 4

Voor onze laatste wedstrijd van 2019 moesten we het opnemen tegen de voorlaatste in het klassement kaddish, we terrein lag er vettig bij en net voor de aftrap nog een goede regenbui.
Kaddish was een stugge ploeg maar na 5 minuten vinden we toch een gaatje in de verdediging en wordt en gescoord door Andy Luijckx op assist van Kristof Luijckx 1-0. Nog geen 4 minuten later doet Junior Oliveira een mooi actie en rond deze mooi af 2-0, 3 minuten later een scherpe voorzet van Junior Oliveira die in doel beland 3-0. We blijven kansen hebben maar voor de 4-0 was het toch een 5 minuten wachten deze werd gescoord door Glenn Mertens op aangeven van Kristof Luijckx. We dachten dan deze match wordt een hapje maar dan kan Kaddish op 4 minuten 2 keer tegen scoren 4-2, maar vlak voor rust kan Kristof Luijckx op assist van jeffrey Wartel de 5-2 ruststand op het scorebord zetten.
Tijdens de rust kwam er nog ff een orkaantje langs met hevige windstoten en stevige regenbui die voorbij was toen we terug het veld opkwamen. De 2de helft is nog niet zo lang bezig of Kaddish scoort ook hun 3de en brengen de stand zo op 5-3, maar nog geen 5 minuten later kopt onze kapitein Kevin Schrijvers de bal richting Glenn Mertens die de 6-3 scoort. Nog geen 2 minuten later doet Christophe Van Deun een mooie actie/pass naar Kristof Luijckx die de 7-3 scoort, Kaddish gaf de moed niet op met wat soms grimmiger voetbal konden zei ook nog eens tegen scoren 7-4. Vlak voor affluiten krijgen we nog een deze wordt gescoord door onze doelman Björn De Herdt die de eindscore van 8-4 vast legt. Het was een vreemde match met een mooie uitslag en de verdiende 3 punten die in Deurne blijven en zo sluiten we 2019 af als leider met 3 punten meer dan onze concurrent AC De Heide.

Ons programma voor na nieuwjaar is als volgt, normaal startten we op 4/1/2020 met een oefenwedstrijd tegen Belgica Edegem (RES) om ons klaar te stomen om de zware maand januari door te komen met 2 topaffiches.
11/1/2020 Fc The D-C Boys – Bibamus
18/1/2020 AC De Heide – Fc The D-C Boys
25/1/2020 Fc The D-C Boys – Chossel Sport (winterBBQ).

Iedereen fijne kerst en feestdagen.

Grtz Gunther

PS: je kan nog inschrijven voor de BBQ tot 18/1/2020!!!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.