Matchverslag Royal Borsbeek – FC The D-C Boys: 1-2

We konden mits winst en puntenverlies van AC de Heide de titel halen, maar De heide haalde uit met 10-1 winst tegen Kaddish en wij speelden een lastige partij op Borsbeek.
We kwamen al in de 2de minuut op voorsprong door een sterke aanval via de linkerflank zette Michael Pintens de bal strak voor en Junior Oliveira werkte deze mooi af 0-1 en we dachten dat we vertrokken waren. Voor de rest gebeurd er niet veel meer in de 2de helft, borsbeek dat ons geen ruimte gaf en onze schoten van ver stond het vizier niet goed.
In de 2de helft zelfde spelbeeld met af en toe een kans maar het spel was slordig doordat Borsbeek ons geen ruimte gaf.
Een dikke vijf minuten voor tijd krijgen we een strafschop en deze wordt mooi afgewerkt door Kristof Luijckx 0-2. Nu wisten we dat de moeilijke opdracht binnen was maar vlak voor affluiten kan Borsbeek op corner de bal in doel werken 1-2, dat was het laatste wapenfeit van deze lastige partij. Het was niet goed maar we halen wel de 3punten en zo hebben we volgende week genoeg aan 1punt om de titel te verzekeren.

Deze wedstrijd wordt gespeeld op 8/2 om 14u ipv 15.30u tegen Amber op het terrein Floralienlaan 111 – 2600 Berchem.

Grtz Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.