Matchverslag Amber C – FC The D-C Boys: 1-5

We moesten het vandaag opnemen tegen de voorlaatste in het klassement maar dit wil nooit iets zeggen natuurlijk.
Het veld lag er heel zwaar bij en we wisten dat het weer een ploeter partij zou worden. We startten de wedstrijd met en hebben in de begin fase enkele vrije trappen van buiten de rechthoek maar we konden er niet uit scoren. Amber speelde het spel met de lange bal naar voren en we gingen mee in dat spel. Na een kwartier spelen wordt er een speler buiten de rechthoek foutief gestopt met een vrijschop als gevolgd deze wordt heel mooi binnengeknald en we staan plots 1-0 achter. Dit hadden we niet verwacht en moesten we even van herstellen en ons voetbal beginnen spelen, wat 5 minuten later in de 1-1 resulteerde na een goal van Michael Pintens op assist van Andy Luijckx. Vlak voor de rust kunnen we de 1-2 op het scorebord brengen door Peter De Meyer. Met deze ruststand waren we al virtueel kampioen maar we moesten de 2de helft nog goed afronden. In de 4de minuut kunnen we de 1-3 scoren na een mooie aanval gescoord door Peter De Meyer op assist Michael Pintens, na deze goal is het 20minuten wat op en neer met af en toe wat kleine kansjes voor beide ploegen. De 25ste minuut voetballen we weeral een mooie aanval bij elkaar en dan kan Peter De Meyer op assist van Kristof Luijckx de 1-4 scoren. In de slotfase van deze wedstrijd kan Ken Janssens de 1-5 nog scoren en zo konden we het titel feestje in gang zetten. We overleefden deze wedstrijd en zijn met nog 3 speeldagen te gaan nu al zeker van de Titel in 3de A en promoveren we naar de 2de reeks.

Een dikke proficiat aan de hele ploeg voor jullie inzet, nu kunnen we het seizoen rustig uitspelen en ons beginnen focussen en opladen voor de bekercompetitie.

Groetjes van een trotse en fiere voorzitter van zo een enthousiaste groep en ploeg

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.