Matchverslag FC The D-C Boys – FC Chossel Sport: 1-0

We namen het gisteren op tegen Chossel Sport, de 3de in de rangschikking en ons zwarte beest van in de beker, en een moeilijke en spannende uitmatch in de heenronde (2-3) toen. Ze kwamen met hun voltallige ploeg naar ons om de kloof kleiner te maken in de rangschikking, dus we moesten goed voorbereid aan deze match beginnen. We startten met dezelfde namen als vorige week tegen Heide alleen met onze reserve doelman Björn Van Deun.
In de 1ste helft kregen we enkele mooie kansen om te scoren maar dit lukte niet door een goede verdediging en doelman van Chossel. In de 25ste minuut een aanval van Chossel die door onze verdediging verhinderd werd en een snelle counter via Junior Oliveira de bal bij Andy Luijckx kwam en de 1-0 op het scorebord trapte. Enkele minuten later wordt kristof Luijckx foutief gestopt in de grote baklijn met een penalty als gevolg, deze werd genomen door Andy Luijckx maar deze werd zacht getrapt en de keeper kon de bal stoppen. We gaan rusten met 1-0 en Chossel had onze doelman maar 2 keer kunnen bekampen maar Björn van Deun pareerde alles.
We startten de 2de helft zonder wijzigingen in de ploeg, we wisten dat Chossel ging drukken en dat wij het op een slimme manier met counter voetbal moesten gaan doen. Chossel kreeg nog wat corners en vrijschoppen maar kon er geen enkele verzilveren door een goede verdediging en keeper. We kregen zelf ook nog enkele mooie kansen om de score uit te breiden maar dat lukte ons niet.
We wonnen deze echt cupmatch met 1-0 en vergroten zo de voorsprong tot 11punten op de heide en 13 punten op Chossel met nog 5 speeldagen te gaan.
Dikke proficiat aan het hele team voor de inzet en het slimme spel !!!

Ik wil graag de wedstrijdsponsor www.party-truck.com bedanken alsook de supporters die rijkelijk langs de zijlijn stonden, en ons naar de overwinning riepen.

Iedereen volgende week op post voor onze uitwedstrijd naar onze buren van Borsbeek (Royal Borsbeek FC)

Grtz Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.