Matchverslag FC The D-C Boys – Sifra: 2-0

Matchverslag Fc The D-C Boys – Sifra 2-0Vorige week behaalden we onze 2 titel oprij maar er moeten nog 3 wedstrijden afgehandeld worden voor we aan de bekercompetitie kunnen beginnen denken.Deze week moesten we het thuis opnemen tegen Sifra, er waren enkele afwezigen en we recupereerden wel enkele spelers uit blessure maar de vraag is of deze spelers het dan volhouden. We startten deze match met Björn VD, Steve S, Juan C, Jorden L, Emre C, Ken D, Jeffrey W, Kristof L, Andy L, Michael P, Janathan A wissel: Björn DH, Peter DM.Met de eerste voorteken van de kleine storm Dennis wint Sifra de tos om de 1ste helft wind mee te spelen en probeerden ons zo in de problemen te brengen. In deze 1ste helft is er heel veel balbezit en een paar schaarse kansen die we niet konden benutten, we noteren in deze helft maar 1 kans voor Sifra. Ons spel in deze helft was ondermaats en we kwamen gewoon niet echt in de match. Tijdens de rust wisselen we Janathan A voor Peter DM. Na 10 minuten in de 2de helft breken we door op de flank langs Michael P die de bal hard en strak voor doel brengt en Peter DM werkt deze mooi af 1-0, na een moeilijk begin toch een verdiende voorsprong in deze 2de helft. Tot een dikke 10 minuten voor tijd gebeurden er niet zoveel meer tot een speler van ons foutief gestopt wordt op de rand van de rechthoek recht voor de goal, Andy L zette zich achter de bal en krulde deze mooi in de winkelhaak/lat binnen 2-0. Andy L liet zich dan vervangen door Björn DH die nog enkele minuten kon meedoen en zelfs bijna een assist op zijn naam kon schrijven maar het was buitenspel. We winnen deze wedstrijd met 2-0 en diepen onze kloof op de 2de nog verder uit tot 16 punten. Onze spelers en staf hebben nu 2weken verdiende rust om dan op 7/3 de laatste 2 matchen van de reguliere competitie aan te vatten, deze rust is welgekomen om bij iedereen de kleine kwaaltjes te laten rusten en zich her op te laden.Een dikke proficiat boys voor hoe jullie dit seizoen al afgewerkt hebben en geniet van de verdiende rust!!! Grtz het bestuur ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️c’ mon DC boys ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Geplaatst door Fc The D-C Boys fanpage op Zaterdag 15 februari 2020

Matchverslag Fc The D-C Boys – Sifra 2-0

Vorige week behaalden we onze 2 titel oprij maar er moeten nog 3 wedstrijden afgehandeld worden voor we aan de bekercompetitie kunnen beginnen denken.
Deze week moesten we het thuis opnemen tegen Sifra, er waren enkele afwezigen en we recupereerden wel enkele spelers uit blessure maar de vraag is of deze spelers het dan volhouden.
We startten deze match met Björn VD, Steve S, Juan C, Jorden L, Emre C, Ken D, Jeffrey W, Kristof L, Andy L, Michael P, Janathan A wissel: Björn DH, Peter DM.
Met de eerste voorteken van de kleine storm Dennis wint Sifra de tos om de 1ste helft wind mee te spelen en probeerden ons zo in de problemen te brengen. In deze 1ste helft is er heel veel balbezit en een paar schaarse kansen die we niet konden benutten, we noteren in deze helft maar 1 kans voor Sifra. Ons spel in deze helft was ondermaats en we kwamen gewoon niet echt in de match.
Tijdens de rust wisselen we Janathan A voor Peter DM.
Na 10 minuten in de 2de helft breken we door op de flank langs Michael P die de bal hard en strak voor doel brengt en Peter DM werkt deze mooi af 1-0, na een moeilijk begin toch een verdiende voorsprong in deze 2de helft. Tot een dikke 10 minuten voor tijd gebeurden er niet zoveel meer tot een speler van ons foutief gestopt wordt op de rand van de rechthoek recht voor de goal, Andy L zette zich achter de bal en krulde deze mooi in de winkelhaak/lat binnen 2-0. Andy L liet zich dan vervangen door Björn DH die nog enkele minuten kon meedoen en zelfs bijna een assist op zijn naam kon schrijven maar het was buitenspel. We winnen deze wedstrijd met 2-0 en diepen onze kloof op de 2de nog verder uit tot 16 punten. Onze spelers en staf hebben nu 2weken verdiende rust om dan op 7/3 de laatste 2 matchen van de reguliere competitie aan te vatten, deze rust is welgekomen om bij iedereen de kleine kwaaltjes te laten rusten en zich her op te laden.

Een dikke proficiat boys voor hoe jullie dit seizoen al afgewerkt hebben en geniet van de verdiende rust!!!

Grtz het bestuur

⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️c’ mon DC boys ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.