Onze 1ste match van seizoen 20-21 in de 2de reeks

Onze eerste match eindigt op 1-1
Goal gemaakt door 
Peter De Meyer

Janathan Alkan

elke match bewaren we jouw shirt tot je terug naast onze lijn staat. Blijf vechten man!
Wij duimen allemaal voor jou.

Matchverslag: Fc Voorced – FC The D-C Boys 1-1

We moesten vandaag afzakken naar Schoten om Voorced partij te geven.
Met de corona regels in het achterhoofd kwamen we aan in Schoten iedereen met mondmasker 💪🏼. Onze selectie bestond vandaag uit 14 spelers met met onze 4 nieuwe aanwinsten er meteen bij door blessures en afwezigen, zonder enige voorbereiding was dit onze 1ste match na 6maand. Al snel, na 3 minuten scoorde Voorced de 1-0, we waren op dat ogenblik nergens, overal traag en zoekend wat ook normaal is na zo een lange periode.
De overige periode van de 1ste helft sprokkelende we heel weinig kansen, enkele schaarse kansen waren er wel maar waren niet echt bij de les, Voorced kreeg nog 2 vrij schoppen waar ze toch iets wat gevaarlijk mee konden zijn maar onze doelman pareerde deze ballen goed. De ruststand was dus ook 1-0.
Met een kleine wijziging in het team brachten onze jongens toch meer druk naar voor en duwde Voorced tot tegen de eigen rechthoek maar de gelijkmaker viel nog niet. Halverwege de 2de helft kan er alles gebeuren of te wel viel de 2-0 of te wel de 1-1, en uiteindelijk valt dan toch onze verdiende gelijkmaker door een snelle actie die Peter De Meyer mooi afwerkte. Met nog 10 minuten op de klok bleef het spannend of er nog een winnaar uit de bus zou komen. Uiteindelijk waren er voor beide ploegen nog wat kleine kansjes maar de uitslag bleef behouden.
1-1 na een verdienstelijke partij van onze jongens die om sommige momenten toch nog meer verdienden, nu hop naar volgende week tegen Houtbeurs op ons thuisterrein.
Het was vandaag een super prestatie van al onze jongens, een dikke dikke 👍🏻 voor jullie allemaal.
Nogmaals welkom aan de nieuwe leden van de club!!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.