Zaterdag 26/9 speelden we uit bij Los Amigos 1 – 4!!

⚽️⚽️Matchverslag Los Amigos – Fc The D-C Boys 1-4 ⚽️⚽️
We moesten gisteren afzakken naar het Sportpark in Hove om Los Amigos partij te geven, met een 15 koppige selectie en orkaan Odette die vrijdag op zaterdag over het land trok lag de grasmat er heel goed en mooi groen bij. Gedaan met de droge velden en lucht.
De eerste helft begon met heel veel middenveld voetbal en bikkelen voor elke bal, Los Amigos ving ons goed op en er viel het 1ste kwartier niet zoveel te beleven enkel een 1ste vervanging Mustafa Girgin voor de geblesseerde Michael Pintens. Plots zette Los Amigos een aanval langs rechts op tot in de kleine rechthoek en werd dan foutief gestopt, met een logische penalty tot gevolg. Een speler van Los Amigos zette zich achter de bal en trapte de bal los op de paal en weg kans op de 1-0 het signaal voor onze groep om wakker te worden en te beginnen aanvallen. In minuut 20 zet Glenn Mertens een aanval op met een 1/2 met Andy Luijckx waarna Glenn op doel knalt en de bal voorbij de keeper vliegt 0-1. Vlak voor rust doen dezelfde boys het een 2 de maal en zo maakt Glenn Mertens zijn 2de van de dag! 0-2 en met gerust gemoed de rust in. We startten de 2de helft met dezelfde elf en in de 4de minuut ontbind Glenn Mertens weer zijn duivels met een snelle actie en maakt zo zijn 3de goal van de dag 0-3 een mooie hattrick!! en ook een 3de assist van Andy Luijckx. We vervangen dan Wim De Coninck door Hicham Ait Serhane en beetje later Glenn Mertens door Jason Lisens. Er wordt een paar minuten later een hoge diepe bal verstuurd en Jason Lisens loopt erachter samen met de doelman van Los Amigos ver uit zijn doel, hij kan de bal voorbij de keeper tikken en deze rolt in doel 0-4 en de match lijkt gespeeld. Onze 4de en laatste vervanging is Dylan VP voor Steve Segers. Toch komen er nog spannende minuten aan, we spelen even met 10, de puppy van Jeffrey Wartel was uitgebroken uit zijn halsband en liep de snelste 100m ooit. Niet alle boys hadden dit door en Los Amigos drukte door en kon door een misverstand de 1-4 scoren. Beetje later kwam jeffrey er terug bij en de puppy was terecht! Oef! We speelden de wedstrijd uit met een 1-4 overwinning en een verdiende 6/6 die ons op 5de plaats brengt op 1 punt van de leider. Ik wil ook onze nieuwe boys bedanken voor hun wekelijkse inzet en mentaliteit ook al vallen ze soms naast de selectie of startten ze op de bank.
Dikke proficiat aan de hele ploeg met de mooie start in de 2de reeks en ook bedankt aan de “Die Hard” supporters die elke week langs de zijlijn staan om onze boys aan te moedigen.
Denk je ook aan de lekkere koekjespakketten die we verkopen van Jules De Strooper aan 8€ per pakket.
Volgende week spelen we thuis tegen Katastroof!!!
Tot dan
Grtz Gunther

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.