Fc The D-C Boys – DE Gaawe Leeuw uitslag 3-3

Vandaag speelden we een wedstrijd tegen…
De Gaawe leeuw een nieuwe ploeg die start in de 4de reeks. De wedstrijd begon wat terug houdend langs onze kant met slecht passes en positie spel. Een door de weekse match is niet zo simpel na alle Dagelijkse activiteit van de boys op het werk. Er ontbraken vandaag ook enkele sterkhouders.
De Gaawe leeuw met een jonge en fysieke ploeg, werkte 2 aanvallen scherp af door een een OWN goal van ons xavierke in de goal… de voorzitter, niet alle matchen zijn dezelfde 😂 0-2 achter, we knokten ons terug in de match en kwamen terug tot 2-2 met de rust in zicht.
De 2de helft gaat gelijk op met heel wat kansen toch voor onze boys. Uiteindelijk scoren we de 3-2 na een mooie aanval startend bij onze doelman. Scoren we de 3-2 maar vlak coor tijd slaagt De Gaawe leeuw erin om de 3-3 tegen de netten te knallen. Een mindere match maar met de nodige wilskracht toch nog een mooi resultaat.
De goals werden verzorgd door Andy x2 en michael.
Veel succes aan De Gaawe Leeuw in 4de!
Een goede match boys, zondag zien we elkaar weer voor de volgende match.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.